Conform ultimilor informatii venite din partea reprezentanților municipalității, Water Park-ul își va deschide porțile în luna iulie a acestui an.
Water Park-ul Craiovei, proiectul european de 20 de milioane de euro care a bătut recordul în materie de amânări ale termenului de finalizare, insa iata ca a venit timpul să primească vizita comisiei de recepție a primăriei. Iata ce a declarat  primarul Mihail Genoiu: A început recepția, cred că în luna iulie va fi dechis publicului, și va putea fi folosit chiar și septembrie”.
Pentru cei care inca nu au aflat, Water Park-ul din Craiova, a fost construit in Parcul Tineretului, aproape de cartierul Fata Luncii si se intinde pe o suprafata de 50.000 de metri patrati, care cuprinde doua părţi – una acoperită cu o capacitate de 400 de locuri la piscinele interioare , iar alta neacoperită, cu jocuri de apă, tobogane, piscină pentru copii, terenuri de sport, bazin pentru adulţi, saună.
Accesul utilizatorilor în incinta Water Park se face doar în cadrul orelor de program, în urma achitării contravalorii unui tichet şi înmânarea unei brăţări individuale de acces. Procurarea brăţărilor individuale de acces, realizate din material rezistent la apă (plastic, silicon, etc), se poate face la casieria Water Park.
Părăsirea definitivă sau temporară a perimetrului Water Park, înseamnă anularea brăţării de acces fără nicio despăgubire sau rambursare a costului acesteia din partea Water Park.
Este interzisă intrarea în Water Park cu brăţara aparţinând altui utilizator şi/sau împrumutul acesteia către altă persoană.
Accesul în Water Park pentru copiii sub 16 ani este restricţionat, acesta fiind posibil doar dacă sunt însoţiţi de un adult şi supravegheaţi pe toată durata şederii în Water Park.
În incinta Water Park este interzis:
-accesul/intrarea cu animale de orice fel, inclusiv animale de companie;
-accesul sau utilizarea rolelor, bicicletelor sau skateboard-urilor;
-accesul fără încălţăminte sau îmbrăcăminte adecvată, nudismul şi expunerea topless;
-accesul iniţial în piscine sau la tobogane fără a efectua, în prealabil, dușul;
-fumatul este permis doar în locurile special amenajate, conform legislaţiei în vigoare.
Taxele de intrare propuse sunt:
– 24 lei – pentru copii între 5 şi 10 ani, de luni până vineri – brățara albă;
– 36 lei – pentru persoanele de peste 10 ani, de luni până vineri – brățara albastră;
– 34 lei – pentru copii intre 5 şi 10 ani, în week-end – brățara roşie;
– 50 lei – pentru persoanele de peste 10 ani, în week-end – brățara neagră;
– 15 lei – taxă saună pentru persoanele de peste 16 ani – brățara verde.
Programul de funcţionare al Water Park-ului din Craiova va fi în fiecare zi, între orele 10.00 și 20.00.