Remorca Ruris pentru motocultor, un model remorca motocultor ca si un produs nou, fiind o modalitate de a transporta destul de usor unele materiale, prin folosirea eficienta a activitatii care eficientizeaza timpul. Datorita constructiei robuste, aceasta remorca pentru motocultor este foarte rezistenta pe drumuri cu denivelari. Este foarte usor de folosit, iar tot ceea ce transporta poate fi descarcat foarte usor prin basculare.

Detalii remorca

– Produs: Remorca RURIS 551XL;
– Capacitate maxima încarcare: 550 kg;
– Dimensiuni bena L x l x h: 1 400 x 1 000 x 300 mm;
– Dimensiune ecartament cu roti: 1 350 mm;
– Dimensiune roți: 4.50-12;
– Basculare: Cu telescop;
– Sistem frânare: Saboţi cu ferodou;
– Mod acționare sistem frânare: Mecanic cu pedala;
– Frâna de parcare: Da;
– Presiune în pneuri: 1,5 – 2 bar;
– Tren de rulare: Punte rigida;
– Sistem suspensie: Arc lamelar;
– Viteza maxima admisa: 15 km/ora;
– Deschidere obloane: 180°;
– Lungime totala: 2 900 mm;
– Dotari: Trusa de scule, cric rabatabil;
– Garantie: 12 luni – persoane juridice;
– Garantie: 24 luni – persoane fizice;

Remorca Ruris pentru motocultor

Remorca RURIS 551XL este un accesoriu foarte util pentru transportarea productiei si a materialului saditor. Are o constructie robusta si este dotata cu o punte rigida, rezistenta, pentru soluri denivelate. Acest model remorca beneficiaza de frâna de mâna, dar si frâna de picior.

Remorca RURIS 551XL este usor de utilizat datorita sasiului puntii si reprezintă un mijloc de transport ideal pentru cei care lucreaza pamântul la o distanta mai mare de casa. Remorca nu este omologata si echipata pentru a circula pe drumurile publice sau în panta/rampa cu o înclinatie mai mare de 10 grade.

Oferta este facuta de magazin bricolaj, situat in apropriere de Craiova si care vinde online o intreaga varietate de produse.

Pentru aflare de detalii exista numarul de telefon 0371 717 171, iar despre cat mai multe imagini, sau comanda si transport, click pe Remorca Ruris pentru motocultor

Remorca Ruris pentru motocultor