Infiintare Cooperativa Agricola Craiova-Dolj, dar inainte de toate, ce implica procedura de Infiintare Cooperativa Agricola Dolj, avand in vedere ca in primul rand trebuie sa avem minim 5 membri care doresc sa fie membri in cadrul cooperativei agricole, iar apoi sa intocmim dosarul de infiintare care se va depune la Registrul Comertului Dolj.

Care sunt beneficiile fiscale, pentru Infiintare Cooperativa Agricola?

Prin Legea nr. 21/2019 au fost modificate si reglementate facilitatile fiscale de care beneficiaza o cooperativa agricola, respectiv membrii cooperatori.

Cooperativele agricole si cooperatorii beneficiaza de cateva facilitati fiscale, printre care scutire la plata a impozitului pe profit pentru 5 ani de la infiintare pentru cooperativele ce au ca obiect de activitate productia agricola care produce material genetic sau o activitate de crestere sau reproductie.

Pentru celelalte cooperative scutirea de la plata impozitului pe profit pentru 5 ani se face in limita unei cifre de afaceri anuale de 3.000.000 euro.
De ce sa apelezi la Birou Consultanta Firme, pentru infiintare cooperativa agricola?

– Avem experienta de peste 20 ani in infiintari firme;
– Suntem operativi, lucram rapid si eficient pentru client;

– Dispunem de avocati, juristi, experti contabili , care se va ocupa de infiintarea firmei sau a entitatii juridice alese;

– Suntem disponibili zilnic (L-S) la birou de la 08:30 – 19:00, raspundem la telefon si e-mail si dupa program.
– Lucram cu o echipa de profesionisti, la dispozitia dvs. pentru serviciul de infiintare firma dar si pentru restul serviciilor.

Infiintare Cooperativa Agricola Craiova-Dolj



Daca doriti sa infiintati o Cooperativa Agricola si aveti nevoie de ajutorul nostru, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul de telefon 0766 361 053

Infiintare Cooperativa Agricola Craiova-Dolj