Aparate espressoare cafea in Craiova, prin oferte expressor cafea, cu aparate revizionate complet, garnituri inlocuite, operatiuni de decalcifiere, curatare si cu garantie 6 luni. Dispunem de o intreaga varietate, cu actualizare mereu a stocului. Deoarece suntem firma Craiova autorizata in domeniul aparatelor de cafea, vindem cu factura o gama larga de aparate de cafea automate.

De regula, un aparat cafea functioneaza cu cafea boabe, dar unele dintre aparate de cafea pot opta si pentru cafea macinata, alternativ, dupa cum se doreste. Toate aparatele oferite spre vanzare arata si functioneaza foarte bine, au fost revizionate complet, schimbate garniturile, curatate, decalcefiate si igienizate. Se ofera factura si garantie 6 luni si un an, pana la 5 ani!

Aparate espressoare cafea Craiova

Suntem magazin/service din Craiova, care se ocupa si cu repararea si punerea in vanzare de aparate de cafea espressor. Aparatele de cafea se poate trimite si in tara, prin Fancurier, iar coletele se trimit cu verificare. Cat mai multe detalii la numarul de telefon 0761 339 179

Aparate espressoare cafea in Craiova