Curierat pe bicicleta in Craiova

 

Velopost este noul serviciu de curierat pe bicicleta din Craiova, pe sistemul “door-to-door”, capabil să efectueze 100% din comenzi exclusiv pe bicicletă, ceea ce asigură rapiditate și eficiență maximă în tot orasul si zonele limitrofe.
Curier pe Bicicleta – veløpøst pune la dispozitie mai multe ore libere pe zi, mai multe zile libere pe saptamana, mai multe saptamani libere pe luna, mai multe luni libere pe an!
Este singurul serviciu de curierat pe bicicleta din Craiova care livreaza colete oriunde in oras, in interval de 30 minute.
Pe scurt: curierat rapid pe bicicletă în Craiova. Pe sistemul “door-to-door” curierii noştri vă ridică pachetul direct din faţa uşii şi îl predau destinatarului în mână. Relatii tel. 0765020363

Ce se livreaza?
Livrăm orice încape într-o geantă mare, este legal și nu pune în pericol viața mesagerului. Livrăm în fiecare zi, fără întrerupere, indiferent de starea vremii.(Ce NU livram – animale si obiecte interzise prin lege.)

Când livreaza?
În orice zi a săptămânii, de luni până vineri, între 9 și 18, indiferent de condițiile meteo. O putem face și în afara acestui program, chiar și în weekend, însă avem un tarif diferit.

Unde se livreaza?
În oricare cartier din Craiova, indiferent de distanță, de vreme sau de trafic.

În cât timp are loc livrarea?
Foarte repede si cel mai repede!
Putem livra și în 5 minute, de la ridicarea coletului din brațele expeditorului până la predarea sa la destinație.
Orice ar fi, nu depășim 30 de minute.

Cât costă?
Prețul poate varia în funcție de distanță sau de timpii ceruți (5 ron-20 ron).
În cazul livrărilor care depășesc limita Craiovei prețul crește cu 2 lei pentru fiecare kilometru parcurs.
Totodata, Velo Post invata si cum trebuie procedat atunci cand se alege trimiterea de flori prin curier pe bicicleta: ”Velo Post” curier pe bicicleta va pune la dispozitie un om care va poate face serviciul de a duce un buchet de flori la o data si ora precisa.
Vom avea grija sa-i dam adresa exacta. Vom comanda buchetul si il vom plati anticipat. Vom lasa o carte de vizita, pe care vom scrie cateva randuri destinatarului. Sa nu ne sperie sumele pe care trebuie sa le platim, deoarece sunt infime in comparatie cu bucuria pe care o producem celor pe care ii iubim si si stimam!.
In nicio situatie nu se refuza florile ce ni se daruiesc.

Contact:
Pentru comenzi exista la numarul de telefon 0765 020 363


    Choose :
  • OR
  • To comment

Poate te intereseaza.....

loading...